logo
Institut C++
logo
Regulamentul de ordine interioara

Regulament


logo
Vrei sa devii vianist ?


Atunci hai sa vorbim pe forum!

button


logo

Oferta educationala

2010-2011


Apasa pe steag pentru a vedea oferta in functie de limba dorita:


Intregul colectiv de profesori ureaza elevilor Colegiului National de Informatica "Tudor Vianu" bun venit si un an scolar in care pasii catre performanta sa fie usor de realizat!
Programul zilei de luni, 15 septembrie 2014
Repartizarea elevilor

logo

Viziune: Eforturile echipei manageriale sunt permanente spre indeplinirea viziunii noastre, aceea de a pregati absolventi - oameni flexibili in gandire, cu o cultura temeinica alaturi de pregatirea de specialitate, creandu-le posibilitatea dezvoltarii CREATIVE in orice Domeniu.

Misiunea noastra conjuga eforturile materiale si umane ale intregului colectiv prin urmarirea indeplinirii obiectivelor:
   1. Retehnologizarea procesului de educatie prin utilizarea noilor tehnologii IT in lectii si in toate activitatile desfasurate cu elevii.
   2. Incurajarea COMPETITIEI, PERFORMANTEI, PROGRESULUI SCOLAR, modularizarea curriculum-ului si crearea de cursuri optionale care sa conduca la pregatirea individuala si stimularea valorilor.
Misiunea prezentata mai sus are la baza particularitatile organizatiei noastre, si anume:
    * resurse umane (profesori, echipa manageriala, elevi) cu atitudine dinamica in tot ceea ce inseamna process de invatamant;
    * echipa manageriala incurajeaza performantele elevilor si profesorilor prin actiuni concrete (premii si participari la excursii internationale - in vederea cunoasterii valorilor europene) finantate de sponsori.


logo